ECOVIS

ECOVIS

En kunde deler deres erfaringer.

ECOVIS Danmark er en revisions-, skatte-og rådgivningsvirksomhed og en del af ECOVIS International Network på tværs af mere end 75 lande.

“Vi har brugt Permido i mere end et år nu, og vi har været meget tilfredse med hver eneste funktion i denne løsning. Vi havde været på udkig efter måder at overholde de nye GDPR-regler for at sende sikre e-mails – så selv før vi fandt Permido, var vi allerede i færd med at evaluere forskellige løsninger.

Et af vores vigtigste mål var at holde det enkelt at bruge for vores medarbejdere. Vi ønsker ikke, at hele vores organisation har brug for omfattende træning og bruger kostbar tid på at lære nye procedurer. Permido løste dette øjeblikkeligt ved problemfrit at integrere med Microsoft Outlook-klienten, som vi allerede benyttede. Permido-løsningen tilføjer blot en ekstra knap i Microsoft Outlook-grænsefladen, hvilket gør den til en simpel one-click-løsning uden at forstyrre den daglige produktivitet.

Vi har en fair deal af it-projekter i vores virksomhed, så prisen betyder selvfølgelig noget, når vi vælger ny teknologi. Vi konstaterede, at Permido er langt den mest konkurrencedygtige løsning på markedet. Valget var let at tage, da Permido er abonnementsbaseret uden en langsigtet finansiel forpligtelse, og ikke tilføjer nogle start-up omkostninger.

Det var nemt at installere Permido. Under evalueringen og følgende køb havde vi god kommunikation og rådgivning fra de mennesker, der skabte Permido. Jeg vil sige, at de leverede fejlfrit. Vi har endnu ikke brugt deres kundesupport, men det er kun positivt, fordi det bare virker.

Vores ECOVIS-organisation er spredt over hele verden, så det er vigtigt at vide, at Permido har support døgnet rundt på flere sprog for alle vores medarbejdere og slutbrugere.

Jeg vil anbefale Permido for alle, der har brug for en solid og sikker e-mail-løsning, som ikke vil belaste dit budget. “

Bo Langtoft, statsautoriseret revisor, partner


Kom igang

Du er i gang på få minutter. 
Ingen binding. Gratis support.